Knallertkørere provokerer politiet

Unge knallertbøller hærger Odense og provokerer borgere og politi uden omtanke for andre, men de er svære at fange. Det bekræfter Fyns politi overfor TV2/Fyn.

Om det er sommerkådhed eller drengestreger, når knallertkørere chikanerer borgere i Odense, det ved Fyns Politi ikke. Men de bekræfter, at der er en del unge, som kører vildt og uhæmmet rundt på deres køretøjer.

- Vi kender godt til problemet med knallertkørere, der kører vildt rundt i byen, siger vagtchef ved Fyns politi, Hans Frederiksen.

Men de unge er svære at fange, når de kommer kørende med 50-60 km. i timen.

- Vi ser ofte unge køre rundt på deres knallert, uden at de tænker over, at de chikanerer omgivelserne. Men når vi så ser dem komme drønende, er de svære at stoppe, fordi de ofte kører ind på små stier. Så er det, vi skal vurdere, om vi skal sætte efter dem eller lade det passere.

Fyns politi bekræfter, at de unge ofte er flere på knallerten og ofte har den intention, at de vil provokere deres omgivelser.

- Det er forældrene, der skla opdrage deres børn, så de ikke kører sådan. Det er deres ansvar at sørge for dem, slutter vagtchefen.