Knebent nederlag til GOG i Champions League

Den berygtede skarpskytte Bolana Radulovics og kampens tjekkiske dommerpar afgjorde søndagens Champions League-kamp mellem GOG og Dunaferr fra Ungarn. Der blev hevet og slidt i de stridende forsvar, og Dunaferr vandt den fysisk betonede kamp 20-19 efter 11-8 ved pausen.

-

Med 11 fuldtræffere skød landsholdsspilleren Radulovics lige igennem GOG\'s forsvar, mens dommerne med 11 to minutters udvisninger og en række mærkelige kendelser mistede overblikket over kampen. Det var derfor en dybt skuffet GOG-træner, Bent Nyegaard, der nøgternt konstaterede, at når man ikke kan score mere end 19 mål, så kan man ikke vinde en kamp i Champions League.

\"Vi producerer klart flere chancer, og så skal man vinde. Men vi var ikke skarpe nok i vores angrebsspil, og så brænder vi fem til seks store chancer. Men ironisk nok synes jeg, at pigerne spillede godt de sidste 45 minutter, hvor de millimeter for millimeter åd sig ind. De havde en utrolig stor energi og fik virkelig vist, at mentalt kan de klare at komme bagud og spille sig op igen\", sagde Bent Nyegaard.