I det fynske folks tjeneste

Køleskabskold morgen i vente - og tør torsdag til fynboerne

Dagen starter solrig dog med forholdsvis lave temperaturer. I løbet af eftermiddagen vil skyerne så småt tage over.

Dagen starter kølig med solrig. Hen under eftermiddagen vil skyerne dog stille og roligt tage over. Foto: Jan Jørgensen / Ritzau Scanpix

De morgenfriske fynboer kommer til at stå op til en solrig morgen og en blå, skyfri himmel. Selvom temperaturen fra morgenstunden ligger forholdsvist lavt, er der altså lagt op til en god start på dagen med sol.

- Det bliver omkring fire-fem grader fra morgenstunden, så nærmest køleskabsgrader, og lokalt kan man også stå op til en smule rim på græsplænen, siger vejrvært på TV 2 Vejret Andreas Nyholm. 

Læs også Én million doneret til fynske bisoner: - Jeg har nevet mig i armen flere gange

Godt nok starter dagen solrigt, men i løbet af dagen vil skyer komme til, og i perioder vil det være mere skyet. 

Temperaturen kommer til at ligge mellem 10 og 13 grader og bliver suppleret af en svag til jævn vind fra nordvest og fra vest.

Hele dagen ser det ud til at holde tørt, og først hen under natten vil et vekslende skydække bringe enkelte byger med sig, og temperaturene vil bevæge sig ned på mellem tre og syv grader.

Læs også Helt nyt besøgscenter på vej: Øhavsmuseet flytter permanent ind på slagterigrund

Kigger man lidt længere frem i prognoserne, ser det ifølge DMI ud til, at fynboerne skal vente til starten af næste uge, før det varmere vejr vender tilbage.

Holder prognoserne stik, ser det til gengæld ud til, at der i næste uge vil være temperaturer helt op til 24 grader.