Kold morgen: Onsdag kan ende med sne over store dele af Fyn

Onsdag kommer til at byde på lidt nedbør af forskellig art, men ud på dagen kan det slå over i sne.

Regn, slud og sne. Onsdagsvejret har lidt af det hele med til fynboerne. Men sikkert er det, at det bliver en ganske kold dag på Fyn.

- Der kan komme en del nedbør, og det kan altså ende som lidt af hvert. Men det ser ud til, at det ender som sne hen over Fyn onsdag eftermiddag, siger TV 2 Vejrets Anders Brandt.

Flere steder vil der være slud og snebyger allerede fra morgenstunden, og der vil være risiko for glatte veje.

- Så pas på, når I skal ud at køre, siger Anders Brandt.

I løbet af dagen fortsætter nedbøren med at komme ind over Fyn fra vest. Sidst på formiddagen kan der komme en smule ophold i nedbøren, men ud på eftermiddagen kommer det igen.

- Og som timerne går, så går det altså mere og mere over i sne, som også måske kan lægge sig på jorden. Især på højdedragene på Vestfyn og ned omkring Svanninge Bakker, hvor det altså kan blive hvidt, siger Anders Brandt.

Sneen medfører også, at der i aftentimerne er risiko for sneglatte veje rundt omkring på Fyn.

De kommende dage kan fynboerne se frem til temperaturer, der ikke kommer meget over frysepunktet i løbet af dagen. Og om natten kan det blive rigtig koldt.

Hen over weekenden venter flot men koldt vejr, med dagtemperaturer på mellem 0 og 2 grader, mens vi om natten kan få ned til syv graders frost.