I det fynske folks tjeneste

Kolind: Fem mandater vil være et godt resultat

Lars Kolind (NA) tror fortsat på, at han bliver valgt til Folketinget, selv om valgstedsprognoser ikke sikrer ham et mandat.

Lars Kolind ser ikke ud til at få en plasds i folketinget

Ny Alliances spidskandidat på Fyn, Lars Kolind, er på vippen til at blive valgt til Folketinget. Alligevel mener han, at fem mandater til Ny Alliance vil være et godt valgresultat.

Hvis partiet, som flere valgstedsprognoserne antyder, kun får fem mandater, kan Lars Kolind være en af de NA-spidskandidater, der ikke får et sæde i det nye Folketing. Men det fokuserer Kolind ikke så meget på.

- Fem mandater vil være et godt resultat, men jeg er sikker på, at vi i sidste ende får flere mandater, siger Lars Kolind til Ritzau.

Han ønsker ikke at kommentere på sin egen situation. Mens flere af de øvrige NA-spidskandidater på valgaftenen mødes på baren Pink i København, bliver Lars Kolind på Fyn. Her har han særligt gjort sig bemærket ved at foreslå, at alle fynboere som et forsøg kun skulle betale 40 procent i skat. Det var et forslag, som Ny Alliances ledelse ikke ville lægge navn til.