Kolleger roser ny minister

Flere politiske kolleger giver fredag den nye familie- og forbrugerminister, Carina Christensen, rosende ord med på vejen. Hun bliver betegnet som alt fra pligtopfyldende til vidende.

Amtsrådsmedlemmet og den konservative partikollega Steen Møller har kendt Carina Christensen, der bor i Strib ved Middelfart, i otte år. Han betegner valget af hende som "godt".
- Jeg tror, at hun kan løse opgaven. Hun er arbejdsom, flittig, grundig og vidende. Og så skal man huske på, at hun har ledelseserfaring fra sin virksomhed. Det er godt at have, når man som hende kun er 34 år, siger Steen Møller til TV2/FYN.

Fuldt fortjent

Et andet amtsrådsmedlem, Bo Libergren (V), er glad for udnævnelsen.
- Det er fuldt fortjent. Hun er pligtopfyldende og arbejdsom og er altid inde sit stof, og så er hun god til at holde fast i den borgerlige politik, forklarer han overfor TV2/FYN.

Socialdemokraten Poul-Erik Svendsen, medlem af det fynske amtsråd, kender ikke Carina Christensen specielt godt, men siger dog:
- Hun er et positivt menneske, der er nem at snakke med. Og så er hun en seriøst arbejdende politiker.

Folketingspolitiker Tina Petersen (DF) fra Svendborg mener, at Carina Christensens største force er, at "hun er lydhør".
- Det er et rigtigt godt valg. Hun søger det brede og er utrolig god at samarbejde med. Det, at hun er fra Fyn, er jo heller ikke dårligt, siger Tina Petersen til TV27FYN.