Komet dobbeltsejrer sig til All England

Viktor Axelsen vandt tirsdag begge sine kvalifikationskampe og er klar til første runde ved All England.

18-årige Viktor Axelsen skulle vinde to kvalifikationskampe tirsdag for at nå frem til hovedturneringen ved sit første All England. Og det lykkedes.

- Det er så fedt at være inde i hovedturneringen. Det er en drøm, jeg har haft rigtig længe, og jeg har set masser af video fra denne turnering, siger Viktor Axelsen i en pressemeddelelse.

- Jeg synes allerede, jeg har været heldig og oplevet en masse med min sport og deltaget i mange badmintonturneringer, men denne er bare noget specielt. Nu forstår jeg bedre, hvorfor alle snakker om det, siger han.

Den unge danske badmintonkomet vandt ved middagstid over Suppanyu Avihingsanon fra Thailand.

Den første sejr kom i hus efter tre sæt, som blev vundet 21-9, 21-23 og 21-11 efter 55 minutter.

Og der skulle en lige så tæt og lang duel til, før Axelsen sikrede sig den endelige billet til første runde ved All England.

I sin anden kvalifikationskamp tirsdag aften vandt Axelsen i tre sæt over hollænderen Eric Pang. Sætcifrene lød i den kamp på 21-19, 13-21 og 21-17 efter 52 minutter.

- Jeg nyder hvert minut i disse rammer, og All England er for badminton, hvad Wimbledon er for tennis, mener Viktor Axelsen.

Peter Gade, Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus deltager også i herresingle ved All England. De tre er dog allerede kvalificeret til hovedturneringen.