I det fynske folks tjeneste

Konkurrence: Kom med til TV2s fødselsdagsfest

D-A-D, L.O.C., Jokeren og Christopher optræder, når Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt byder velkommen til TV 2s 30 års fødselsdagsfest i Odense.

Nu kan du få billetter til TV 2s 30 års fødselsdagsfest Foto: Per Arnesen, TV 2

Kan du huske, dengang telefonen blev mobil og da computeren blev bærbar? Dengang, da Danmark vandt EM i fodbold. Da statsministerens kone blev Vild Med Dans. Da Frederik og Mary blev gift, muren faldt og den første dansker fløj ud i rummet. Det er bare nogle af de store øjeblikke, som danskerne og TV 2 har delt, og som du kan være med til at fejre, når TV 2 i anledning af sin 30 års fødselsdag byder til kæmpe show i Odense.

Det foregår torsdag 4. oktober i Odeon i Odense, hvor Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt leder os igennem en aften med masser af kendte gæster, sjove gensyn og underholdning i topklasse. Oplev bl.a. D-A-D, Christopher, L.O.C., Jokeren og mange andre – bl.a. også en meget stor udenlandsk overraskelse – når de to værter kigger tilbage på de sidste 30 års største øjeblikke. Og vi mener helt tilbage - et meget ungt D-A-D optrådte i sendefladen på TV 2s allerførste sendedag 1. oktober, så gensynet med dem bliver også en slags 30 års jubilæum.

Sådan kommer du med:

  • Send en mail til tip@tv2fyn.dk, hvor på få linjer fortæller din historie om TV 2 og hvorfor netop du skal med til fødselsdagsfesten
  • Vi præmierer de fem bedste historier med 2 billetter hver
  • Send din mail inden onsdag 26. september

Derudover kan du bl.a. møde vinderne af både Popstars, Scenen Er Din og Voice Junior og gense nogle af de mennesker, der har gjort en forskel og rørt os gennem årene. Der er hyldester til Vild Med Dans, håndboldheltene m/k og du kan opleve Badehotellet fra en hidtil ukendt side. Og så fejrer Det Store Fødselsdagsshow også to andre 30 års fødselarer, nemlig dansksproget hip hop (til november er det 30 år siden at både MC Einar og Rockers By Choice debuterede) og de første danske stand uppere begyndte i det små.

Det hele bindes sammen af husorkestret The Antonelli Orchestra og ifølge de to værter, Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt er der lagt op til en aften med både nogle af de største danske og udenlandske musiknavne og masser af både sjove og rørende gensyn samt store overraskelser.

”Vi glæder os virkelig meget til fødselsdagsfesten. Vi er stolte over det program, vi skal præsentere seerne for. Og de kan godt læne sig tilbage og nyde turen gennem alt det, vi danskere har delt, både på og udenfor skærmen, i løbet af de seneste 30 år.”

Det Store Fødselsdagsshow optages i Odeon i Odense torsdag 4. oktober fra kl. 18.30, og billetterne, der fås fra 100 – 195 kr. (inkl. gebyr) kan købes via Billetlugen

Det Store Fødselsdagsshow sendes på TV 2 lørdag 6. oktober.