I det fynske folks tjeneste

Konkursramt vikarbureau genopstår igen

Familien Skouv fra Fyn forsøger sig på ny med et vikarbureau, selv om familiens tre tilsvarende firmaer er gået konkurs på kort tid.

Fra manden til konen til manden til datteren

 I sidste uge gik Jesper Skouv ned med sit vikarbureau, hvilket var familiens tredje firmakonkurs inden for mindre end halvandet år. Nu har familien oprettet et spritnyt vikarbureau under navnet JSV Concept Anpartsselskab. Det skriver Nyhedsbrevet 3F.

- Ja, det er min datter, som er stifter af vikarbureauet. Jeg er ikke med i det nye selskab. Jeg er færdig med den her branche. Jeg har ikke flere kommentarer, siger Jesper Skouv til Nyhedsbrevet 3F.

Hans 18-årige datter stiftede vikarbureauet JSV Concept Anpartsselskab 27. januar 2010 ifølge erhvervsdatabasen BIQ.  Det var to dage før, hendes far gik konkurs med sit vikarbureau JSC Search & Selection.
Jesper Skouv er tidligere gået konkurs med et andet vikarbureau. Det samme er hans hustru.

3F: Pengecirkus må stoppe

Gælden efter familiens Skouvs tre tidligere konkurser er foreløbig opgjort til knap 25 millioner kroner. Det viser opgørelser over boet i de krakkede selskaber, som Nyhedsbrevet 3F er i besiddelse af.

- Det ligner konkursrytteri. Politikerne må stoppe dette pengecirkus, siger Anna Lise Vindeløv, faglig sekretær hos 3F Odense GOPS.

Nyhedsbrevet 3F erfarer, at datterens nye vikarbureau kører videre med både ansatte og kunder fra farens netop krakkede vikarbureau.
Direktøren for det nye selskab var ansvarlig for logistik i det gamle selskab. Han vil ifølge erhvervsdatabasen BIQ drive virksomhed fra en lejlighed på Buchwaldsgade i Odense.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra stifteren af det nye vikarbureau JSV Concept Anpartsselskab.

Link til 3F's hjemmeside