Konservativ jagt på en stjerne

Gennem længere tid har der været et ledigt folketingskandidatur hos Det Konservative Folkeparti i Middelfart-kredsen. Da nyheden i dag kom frem om, at de fire frafaldne folketingsmedlemmer af Fremskridtspartiet har nedlagt deres gruppe "Frihed 2000", kom der gang de fynske konservative. Se tv-indslag

Frieri til tidligere fremskridtsmand

Gennem længere tid har der været et ledigt folketingskandidatur hos Det konservative Folkeparti i Middelfart-kredsen. Da nyheden i dag kom frem om, at de fire frafaldne folketingsmedlemmer af Fremskridtspartiet har nedlagt deres gruppe "Frihed 2000", kom der gang i de fynske konservative.
Det ene af folketingsmedlemmerne, Tom Behnke, blev optaget i den konservative folketingsgruppe og skal formentlig stille op for de konservative i Århus ved næste valg.
Den konservative viceborgmester i Middelfart, Morten Weiss-Pedersen, har taget initiativ til, at kredsen retter en henvendelse til broderen, den tidligere gruppeformand for Fremskridtspartiet, Kim Behnke, for at få ham til at stille op for de konservative i Middelfart-kredsen.

Kim Behnke siger til TV 2/FYN, at han er meget smigret over tilbuddet, men at han vil takke nej. "Jeg har endegyldigt besluttet at forlade dansk politik til fordel for en fremtid i erhvervslivet", siger Kim Behnke.
Dermed er det konservative folketingskandidatur i Middelfartkredsen stadig ledigt.