Kontroversiel hundeejer smidt ud

Den 59-årige hundeejer Kirstine Larsen er blevet sat på gaden af sin udlejer. Kirstine Larsen bor i øjeblikket til leje i et hus Skallebjerg på sydvestfyn, men i følge Ekstra Bladet er huset en regulær svinesti og nu har udlejeren, Toft Dalgaard Madsen, altså fået nok. Kirstine Larsen skal være ude den første august.

-

Den 59-årige hundeejer Kirstine Larsen er blevet sat på gaden af sin udlejer. Kirstine Larsen bor i øjeblikket til leje i et hus Skallebjerg på sydvestfyn, men i følge Ekstra Bladet er huset en regulær svinesti og nu har udlejeren, Toft Dalgaard Madsen, altså fået nok.
Kirstine Larsen skal være ude den første august.

Tiltalt for vanrøgt
Det er ikke første gang, at Kirstine Larsen bliver sat på gaden. Som regel har årsagen været den måde som Kirstine Larsen holder hund på, en måde som nu har ført til en tiltale mod den 59-årige kvinde.

Udover at være sat på gaden skal Kirstine Larsen nemlig møde op i retten i Assens i næste uge. Her er hun tiltalt for vanrøgt af ni collie-hunde og en labrador. Hundene blev befriet i september 2001 af formanden for Alle Dyrs Ret, Axel Erik Sørensen, der fandt hundene i små båse, smurt ind i deres eget møg.

Rocker-advokat skal forsvare
Kirstine Larsen nægter vanrøgt og har fået den kendte advokat, Peter Hjørne, som forsvarer. Peter Hjørne er blandt andet kendt for at have forsvaret personer fra rocker-miljøet.

Hvis Kirstine Larsen bliver dømt risikerer hun op til et års fængsel.