I det fynske folks tjeneste

Kræver svar i sag om vejskilte

Opsætningen af intelligente vejskilte på den vestfynske motorvej er næsten halvanden år forsinket. Socialdemokraternes folketingsmedlem på Fyn Poul Andersen kræver nu klar besked i sagen fra transportminister Carina Christensen.  

Poul Andersen kræver et svar om skiltene.

På trods af, at de intelligente vejskilte på den vestfynske motorvej skulle have været taget i brug ved årsskiftet 2007, har Vejdirektoratet op til flere gange udskudt projektet med henvisning til tekniske problemer.

Socialdemokraternes medlem af folketingets trafikudvalg Poul Andersen, som er valgt på Fyn, mener situationen er fuldstændig uholdbar:

- Tavlerne har hængt over motorvejen siden efteråret 2006. Det er simpelthen uacceptabelt, at de stadig ikke fungerer. Bare i løbet af i år har der været flere alvorlige sammenstød på den vestfynske motorvej, som muligvis kunne være undgået, hvis tavlerne havde fungeret. Det her er et problem, som vi skal have løst med det samme. Både for bilisternes sikkerhed og fremkommeligheden på motorvejen, siger Poul Andersen.

Af samme grund afkræver Poul Andersen nu transportminister Carina Christensen et klart svar om, hvornår de intelligente vejskilte kan tages i brug.