I det fynske folks tjeneste

Krag: Nu har medlemmerne et klart valg

Sundhedsminister Astrid Krag ser frem til at kæmpe mod Annette Vilhelmsen om formandsposten i SF.

Kampen om formandsposten i SF kan nu for alvor sættes i gang.

Efter at en række centrale partimedlemmer har afvist at være bejlere til formandsposten i SF sammen med sundhedsminister Astrid Krag, trådte erhvervsordfører Annette Vilhelmsen søndag eftermiddag frem og meddelte sit kandidatur.

- Velkommen på banen til Annette Vilhelmsen. Det er godt, at Annette her til aften har meldt sig som formandskandidat, siger Astrid Krag i skriftlig kommentar til Ritzau.

- Nu har medlemmerne et klart valg, siger Krag.

Annette Vilhelmsen har på flere områder noget af det, som Astrid Krag ikke har, i kraft af mange års erfaring som lokalpolitiker i Kerteminde samt en færdiggjort uddannelse som cand.pæd. i almen pædagogik og en læreruddannelse fra Den Frie Lærerskole.

Dertil kommer mange års erhvervserfaring, hvor Vilhelmsen blandt andet har været centerleder på Nationalt Videncenter for Frie Skoler, lærer og selvstændig pædagogisk konsulent.

Sundhedsministeren erkender da også, at det er en særdeles kompetent modstander, der har rejst sig.

- Jeg kender Annette som en sød og dygtig kollega, og jeg glæder mig meget til de næste ugers ture rundt i landet til partiforeningerne med konstruktiv debat, siger Astrid Krag.