Kriminelle fra Vollsmose skaber frygt hos rockere

Hærdede rockere frygter kriminelle nydanskere fra Vollsmose i Odense, hævder politiet. Især er det palæstinenserne som er så frygtede på narkomarkedet at rockerne hellere slipper taget end bliver og kæmper.

-

Hærdede rockere frygter kriminelle nydanskere fra Vollsmose i Odense, hævder uro-betjente. Især er det palæstinenserne som er så frygtede på narko-markedet at rockerne hellere slipper taget end bliver og kæmper.


To fynske uro-betjente  - Per og Kim, efternavnet mangler af hensyn til deres arbejde - har arbejdet i den såkaldte Balkan-patrulje de sidste 6 år og kender derfor indvandrermiljøet særdeles godt. Og ifølge dem er kriminelle nydanskere godt på vej til at overtage narkomarkedet i Odense.


\"Nydanskerne er brutale i en sådan grad at selv HA-relaterede rocker-grupper viger tilbage. Narko-markedet, der ellers har været domineret af rockere i Odense-området, bliver derfor langsomt overtaget af nydanskerne,\" vurderer Kim.


Men lederen af Uro-patruljen er ikke enig i den vurdering hans betjente har.


\"Det billede kan jeg ikke genkende\", siger Jan Larsen, Chef for Uro-patruljen i Odense.


Araberne dyrker et frygtet motto, fortæller Kim videre til Ekstrabladet.


\"En hund, der vil bide, viser ikke tænder først. Den bider.\"


Oversat betyder det, at hvor rockerne er kendte for at true, da slår nydanskerne til første gang, forklarer Kim.


I 1997 udtalte politiet til TV 2/FYN at HA-rockerne sad tungt på det fynske narkomarkede, men de tider er tilsyneladnede forbi, hvis man skal tro de to uro-betjente.


De to Uro-betjente understreger, at der kun er tale om en meget meget lille del af af de mange nydanskere der bor i Vollsmose, der er aktive på narkomarkedet.