I det fynske folks tjeneste

Kristoffer Jørgensen stopper som direktør i Bulldogs

Det fynske ishockeyhold skal nu se sig om efter en ny direktør: Uenig med dele af ejerkredsen om den fremtidige strategi.

Odense Bulldogs må nu se sig om efter en ny direktør.

Direktøren for Odense Bulldogs, Kristoffer Jørgensen, har sagt op med virkning fra 30. april 2017. Indtil da vil han fortsætte i stillingen, mens bestyrelsen arbejder på at finde hans afløser.

- Jeg må konstatere at der ikke er overensstemmelse mellem dele af ejerkredsen og min tilgang til den fremtidige strategi, hvorfor jeg ikke længere anser det for hensigtsmæssigt, at jeg står i spidsen for vores fantastiske projekt, lyder det fra Kristoffer Jørgensen.

Han åbner op for et fortsat samarbejde med klubben enten som medejer eller sponsor i klubben:

- Jeg håber meget at kunne træde ind i sponsorkredsen fra den anden side af bordet og såfremt muligt stiller jeg mig også til rådighed med henblik på at træde ind i ejerkredsen.

Kristoffer Jørgensen har stået i spidsen for klubben siden 1. august 2015. Odense Bulldogs bestyrelse beklager, at direktøren nu har valgt at forlade klubben.

Læs også På glatis: Underskud hos Bulldogs

- Han har udført et stort bidrag til vores fælles projekt med ishockey i Odense. Vi ser frem til at fortsætte med et godt samarbejde i de kommende måneder, lyder det i en pressemeddelelse.