Kritik af personlig valgkampagne

De Konservatives nye valgkampagne bliver kritiseret af Socialdemokratiets spidskandidat, Poul-Erik Svendsen. Han mener, at den personfikserede kampagne fra Jan Boye afslører, at partiet ikke har nogen politik.

-

De Konservatives nye valgkampagne møder massiv kritik fra Socialdemokratiets spidskandidat, Poul-Erik Svendsen. Han mener, at den personfikserede kampagne fra Jan Boye afslører, at partiet ikke har nogen politik.


Boye i Legoland
I mandags søsatte De Konservative på Fyn en ny valgkampagne op til amtsrådsvalget 20. november. Partiet mener, at valgets afgørende tema bliver, hvem der skal være Fyns næste amtsborgmester. Derfor fokuserer De Konservative på deres hjemmeside på deres spidskandidat Jan Boye. På adressen www.ny-amtsborgmester.dk kan fynboerne ikke bare læse om politikeren Jan Boye, men også om dommeren, lægen og ikke mindst familiemennesket Jan Boye. Siden er rigt illustreret med billeder fra Jan Boyes privatliv - blandt andet fra et besøg i Legoland.


Mangler politik
\"Jeg syntes, det viser, at De Konservative ikke har nogen politik. Vi skal ikke til et amtsborgmestervalg til november, men til et amtsrådsvalg, og det kræver at man fremlægger sin politik. Det synes jeg ikke, at De Konservative gør med denne nye kampagne, \" siger Poul-Erik Svendsen, der er spidskandidat for Socialdemokratiet.


Undervurdering
Efter Poul-Erik Svendsens opfattelse, undervurderer den nye kampagne fynboerne.


\"Jeg er overbevist om at fynboerne hellere vil høre om politik, end om Jan Boyes badeferie. Dette valg handler om politik og ikke om personer. Jeg tror, at De Konservative fortæller om Jan Boye, fordi de ikke kan fremvise nogen resultater efter otte års borgerligt styre, \" siger Poul-Erik Svendsen.