KulturCamp skal fremme kulturen

21 unge kunsttalenter har i vinterferien haft chancen for at udvikle sit talent.

21 unge deltager hen over vinterferien i en KulturCamp, hvor de kan forlyste sig med moderne kunstarter. De unge, som er mellem 21 og 23 år, er særligt udvalgt på tidligere workshops, og kulturcampen foregår på Den Rytmiske Efterskole i Baaring på Nordfyn. Her har talenterne mulighed for at afprøve deres talent inden for enten elektronisk musik, improdans eller lyskunst.

De unge bor på højskolen hele vinterferien, så der er rig lejlighed til at hente inspiration og fordybe sig i kunsten.

- Man lærer folk at kende, og så er det nemmere at arbejde sammen når man skal være kunsterisk. Så på den måde giver det her rigtig meget. Og så er det bare godt med rigtig meget tid til at fordybe sig til sådan noget her, uden at man har alt muligt andet, som man også skal, siger Nasser Ajine, som er med på workshopen.

Kulturregion Fyn er et samarbejde mellem de ti fynske kommuner og kulturministeriet, og det er dem der står bag projektet. Og det er helt bevidst, at de har valgt netop disse kunstarter.

- Dybest set handler det om, at vi gerne vil arbejde mere med børn og unge, for at de får en større dybde og en større bredde i forhold til deres forståelse og i forhold til den måde, som de forholder sig til kunst på, siger Bruno Hansen, som er formand for Kulturregion Fyn.

Kulturregion Fyns hjemmeside