Kun uddrag af 112-samtalen offentliggjort

Moren til den lille pige, der sidste søndag blev forbrændt, bad om en ambulance, da hun ringede 112. Svendborg politi har kun offentliggjort en del af Hanne Tvedes samtale med 112.

Mor til Sabrine bad om hurtig ambulance

Moren til den lille pige, der sidste søndag blev forbrændt, bad om en ambulance, da hun ringede 112. Svendborg politi har kun offentliggjort en del af Hanne Tvedes samtale med 112.

Da Hanne Tvede sidste søndag ringede til 112 efter at hendes halvanden år gamle datter var blevet forbrændt med skoldhed kaffe, brugte hun en mobiltelefon. Derfor blev hun automatisk omstillet til en central i Åbenrå.

Her bad hun om en ambulance til sin forbrændte datter. Men den vagthavende i Åbenrå har kun til opgave at omstille til den nærmeste politistation fra alarmopkaldet. Derfor blev Hanne Tvede omdirigeret til 112 i Svendborg.

Da Svendborg Politi i sidste uge offentliggjorde samtalen mellem vagthavende på 112 og Hanne Tvede, var samtalen mellem Hanne Tvede og Åbenrå ikke med på båndet.

"Da jeg hørte båndet fra Svendborg var jeg straks klar over, at der manglede et eller andet, men jeg var ikke klar over hvad", siger Hanne Tvede.

Hun har derfor kontaktet TeleDanmark for at få en længde på sin samtale med 112. TeleDanmark har oplyst, at samtalen mellem mobiltelefonen i Gudbjerg og alarmcentralen varede 1.54 minutter. Båndet som Svendborg politi offentliggjorde var kun 1.03 minutter.

Der mangler altså 51 sekunder af Hanne Tvedes opkald til 112.

"Jeg bad om en hurtig ambulance, da jeg ringede op til 112, og den del af samtalen er aldrig blevet offentliggjort. Svendborg politi har holdt et pressemøde, hvor kun halvdelen af sandheden kom frem", siger Hanne Tvede.

Det har ikke været muligt at få hele samtalen med 112 fra TeleDanmark. Virksomheden siger, at den ikke har samtalen på bånd.