I det fynske folks tjeneste

Kvælerslange stadig løs

En to meter lang, 14 kilo tung kvælerslange er på femte døgn stadig løs i Middelfart. Ejeren har intet spor af sit kæledyr.

-

En to meter lang, 14 kilo tung kvælerslange er på femte døgn stadig løs i Middelfart. Ejeren har intet spor af sit kæledyr.

Morgen, middag og aften tager Signe Pedersen sin lommelygte, og går en tur omkring sit hus i Middelfart by. Hun forsøger at finde kongeboaen, der er stukket af fra sit terrarium. Men indtil videre er den sporløs forsvundet.


En mindre udgave af kongeboaen

Overlever næppe frost
Torsdag aften forsvandt den store kvælerslange. Formentlig ved at klemme sig ud mellem skydedørene i sit terrarium, eller ved at løfte låget af. Ud gennem et vindue på første sal, og væk.
En kvælerslange kan klare sig op til 14 dage uden mad, men den er dvask i det kolde vejr, og vil ikke overleve frost, mener lederen af Vissenbjerg Terrarium, Klaus Dræby.

 

Ufarlig for mennesker
Selvom den er stor, er slangen ufarlig for mennesker. Den lever af rotter og mus, men tager ikke livet af hverken voksne eller børn. Derimod kan den godt bide, når den bliver irriteret. Signe Pedersen beder derfor folk, der skulle finde hendes savnede kæledyr, om straks at ringe til Middelfart politi, og ikke selv forsøge at fjerne den.


Signe Pedersen savner slangen

- Jeg håber virkelig den bliver fundet snart, siger Signe Pedersen til TV 2/Fyn. Hun leder hver dag efter den, og både venner og bekendte leder med. Det gør de også i nabolaget, hvor flere er utrygge ved at have en så stor slange kravlende frit rundt i naturen - eller måske kælderen.