Kvinde og 3-årig søn tvunget på dramatisk køretur

En 28-årig psykisk syg mand tvang tirsdag eftermiddag sin eks-kæreste og hendes søn ud på en dramatisk køretur.

-

En 28-årig psykisk syg mand blev onsdag eftermiddag ved retten i Odense varetægtsfængslet i fire uger for frihedsberøvelse.

I følge Odenses kriminalchef, Ole Højer, skal manden tilbringe varetægtsfængslingen på en institution for personer med psykiske lidelser.

Frihedsberøvelsen fandt sted tirsdag eftermiddag, da manden tvang sin eks-kæreste og hendes 3-årige søn ud på en dramatisk køretur.

Inden den 30-årige kvinde og hendes søn kom ud på den ufrivillige køretur, havde manden været på besøg i kvindens lejlighed i Odense. Her havde kvinden netop slået op med manden, men havde tilbudt ham at låne sin bil, så han kunne komme hjem.

Men undervejs slog det åbenbart klik for manden. Han nægtede at sætte kvinden og hendes søn af. I stedet kørte han med høj fart rundt i Odense og kørte til sidst ud på motorvejen.

Det lykkedes dog kvinden via sin mobiltelefon at kontakte politiet i Odense, som forfulgte bilen ud på motorvejen, hvor frihedsberøvelsen fik sin ende.

Ved en rasteplads ved Kildebjerg lykkedes det politiet at tvinge manden ind til siden, men betjentene måtte trække pistolerne før den 28-årige mand overgav sig.