I det fynske folks tjeneste

Kvinde sigtet for drab

Kriminalpolitiet i Odense fremstillede tirsdag formiddag en 29-årig kvinde fra Middelfart i grundlovsforhør for dobbeltlukkede døre sigtet for drabet på en 51-årig mand. Han blev søndag aften fundet død i sit hjem på Irisvej 6 i Odense.

-

Kriminalpolitiet i Odense fremstillede tirsdag formiddag en 29-årig kvinde fra Middelfart i grundlovsforhør for dobbeltlukkede døre sigtet for drabet på sin far, en 51-årig mand. Han blev søndag aften fundet død i sit hjem på Irisvej 6 i Odense.

Kvindens samlever, en 33-årig mand fra Fredericia, blev ligeledes fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drab og brandstiftelse eller medvirken hertil. Anklageren i sagen, politifuldmægtig Kirsten Flummer, begærede dobbeltlukkede døre med henvisning til de to sigtedes modstridende forklaringer, samt at der var løse ender i sagen.

Den begæring valgte dommeren at imødekomme, hvilket betød, at pressen blev udelukket fra at høre sigtelsen mod de to anholdte. Ifølge chefkriminalinspektør Ole Højer Pedersen er motivet til drabet angiveligt penge.

Den afdøde, der var enebarn, havde boet i huset i mange år sammen med sin far, som døde 83 år gammel for en måneds tid siden. Efter faderens død havde sønnen for nylig modtaget et a conto arveforskud på 100.000 kr. Af dem var omkring 50.000 kr. tilbage, men de mangler nu, og politiet mener, at datteren og hendes samlever har taget dem.
/ritzau/