Kvinderne gør det mændene drømmer om

I OB er det kvinderne, der er vinderne.

OBs kvinder hev en ny sejr hjem, og det betyder at OB igen befinder sig på 3. pladsen i slutspillet. Hjemmesejren over Kolding Q lød på 3-1.

OB begyndte bedst, uden at det resulterede i mål. Og så øjende Kolding chancen, for efter en lille halv time løb Sarah Dyrehauge fra OB-forsvaret og sparkede sikkert bolden forbi en fremadstormende OB-keeper.

OB var bagud 0-1 helt til pausen, men de stribede rådede bod på det i 2. halvleg.

OB begyndte igen bedst, og fem minutter inde i anden halvleg udlignede Emilie Henriksen til 1-1.

Det var øjensynligt det helt rigtige tidspunkt, for bare ni minutter senere nettede Annika Hansen til stillingen 2-1.

Med 17 minutter tilbage af kampen slukkede Marie Louise Knudsen håbet for Kolding Q, da hun scorede til 3-1.