Lama på springtur

En hvid lama er tilsyneladende noget utilfreds med sin nye ejer. I hvert fald benytter dyret alle chancer for at stikke af fra sin mark og forsøge at finde hjem til sin gamle ejer i Vejstrup vest for Odense. Mandag morgen var lamaen igen på springtur.

-

En hvid lama er tilsyneladende noget utilfreds med sin nye ejer. I hvert fald benytter dyret alle chancer for at stikke af fra sin mark og forsøge at finde hjem til sin gamle ejer i Vejstrup vest for Odense. Mandag morgen var lamaen igen på springtur.

Lamaen fra Vejstrup blev fornylig solgt til en ny landmand i nærheden af Blommenslyst. Siden da er lamaen gentagne gange brudt ud af sin nye indhegning og har forsøgt at vende tilbage til sin gamle mark. Dyrets kærlighed er dog ikke gengældt - den gamle ejer vil ikke længere have noget med det trofaste dyr at gøre.

Derfor rykker politiet ud hver gang de får anmeldelse om en løs hvid lama i nærheden af Vejstrup. Mandag morgen var politiet igen på lamajagt, og indtil videre er lamaen ikke vendt tilbage til sin retmæssige ejer.