Lars Høgh: Jesper Hansen skal være tålmodig i Evian

Jesper Hansen skal være tålmodig og give den gas til træning i Evian, hvor han nok starter på bænken. Det siger OB-legenden og landsholdets målmandstræner Lars Høgh.

Fodboldlandsholdets førstemålmand Stephan Andersen havde i de seneste to sæsoner svært ved at få spilletid i franske Evian, og nu er han skiftet til Betis i Spanien.

Danmarks tredjevalg på keeperposten hedder Jesper Hansen, og han har netop indledt sit ophold i Evian.

Her bliver han i starten formentlig andetvalg efter Bertrand Laquait, vurderer landsholdets målmandstræner, Lars Høgh, som dog tror på, at den tidligere FC Nordsjælland-målmand kan erobre en startplads på sigt.

- Jeg er ikke nervøs for Jesper. Med hans målrettethed og arbejdsindsats vil han også imponere dem dernede. Jeg håber, at Jesper med sin indsats til træning kan overbevise dem om, at han skal spille.

- Han skal være skarp til træning hver dag og vise, at han er bedst, så får han også sin chance.

- Jespers store fordel er, at han har et godt træningshjerte og kan levere hver gang. Det er han dygtig til, og fortsætter han med det, så kommer der en åbning for ham, og så handler det om at slå til, siger Lars Høgh.

Spørgsmål: Er det ikke et underligt skifte, når nu Stephan Andersen ikke var fast i Evian?

- Det handler om, hvad Jesper har leveret internationalt i Champions League. Det er der nogle klubber, som har fået øjnene op for, og jeg tror ikke, Evian skeler til, hvordan hierarkiet er på det danske landshold.

- De kigger på, at her er der en god målmand med udviklingsmuligheder, siger Lars Høgh.

Jesper Hansen har indgået en treårig aftale med den franske klub, som lørdag aften får besøg af Rennes i Ligue 1.