Lars Olsen drømmer om udlandet

OB's Lars Olsen drømmer mere om et trænerjob i udlandet end om landstrænerjobbet i Danmark.

Når Morten Olsen en dag stopper som dansk landstræner, foretrækker Dansk Boldspil-Unions generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, en dansk afløser på posten. Men om afløseren igen kommer til at hedde Olsen, er uvist, for cheftræneren for SAS Ligaens førerhold OB, Lars Olsen, drømmer mere om udlandet end landstrænerjobbet.

- Jeg vil ikke sige, at jeg stiler efter at blive landstræner. Hvis jeg kigger længere ud i fremtiden efter OB, så synes jeg mere, at udlandet ser interessant ud. Det kunne være sjovt at prøve det af, men i fodbold kan der ske noget fra den ene dag til den anden, så det nytter ikke at tænke for meget over hverken landshold eller udlandet nu, siger Lars Olsen, hvis kontrakt med fynboerne udløber med udgangen af 2010.

Jim Stjerne Hansen har ikke nævnt navne, men han har sagt, at der er danske kandidater, hvis Morten Olsen skal afløses. Lars Olsen virker som en af de kandidater. Han er træner for et SAS Liga-tophold, og han har været landsholdsanfører - blandt andet i 1992, hvor Danmark vandt EM-guld.
- Jeg har en kontrakt med OB, og det er det eneste, jeg forholder mig til, fortæller Lars Olsen.

Morten Olsens kontrakt med DBU udløber efter næste sommers VM-slutrunde.

/ritzau/