Lars Olsen glæder sig over sølvmedaljer

OB-træner Lars Olsen erklærer sig tilfreds med sæsonen, efter OB torsdag aften sikrede sig SAS Ligaens andenplads med en 2-1 sejr hjemme mod FC Nordsjælland.

OB har haft et resultatmæssigt skidt forår, men med en fortjent 2-1-sejr over FC Nordsjælland torsdag aften kan fynboerne kalde sig sølvmedaljevindere, to runder inden SAS Liga-sæsonen slutter. Det er træner Lars Olsen yderst tilfreds med.

- Jeg og vi er meget glade for sølvet, og spillerne ofrede sig for sølvet i dag. Sidste år vandt vi først sølvet i sidste runde, i år vinder vi det to runder før slut, så det går bestemt den rigtige vej, siger en tilfreds OB-træner.

Lars Olsen var dog også realistisk omkring de forspildte guldchancer, som OB smed væk med en stribe forårskampe, hvor ineffektiviteten herskede foran mål.

- Hvis I spørger, om jeg hellere ville have haft guld, er svaret selvfølgelig ja, men det forhindrer ikke, at jeg er meget glad for sølvet. Man kan selvfølgelig altid snakke om ærgrelse, men med et skidt forår, som vi har haft, kan man ikke vinde guld.

- Vi har kæmpet med os selv og kæmpet for at score mål i foråret, så vi er glade for sølvet.

Oveni sølvmedaljerne var Lars Olsen glad for måden, OB havde vundet kampen på.

- Vi havde virkelig noget at revanchere efter vores dårlige præstation mod Sønderjyske i sidste runde. Vi spillede kampen som en pokalfinale, selvom det ikke var det, og jeg ville se energi og kampånd fra spillerne.

- Det viste de, og vi vandt en meget fortjent sejr, siger fynboernes træner.