I det fynske folks tjeneste

Lars Olsen vil ikke længere snakke om guld

Der er ikke længere nogen grund til at snakke om guld i Odense, siger OB-træner Lars Olsen, efter at have set sit hold spille 0-0 mod kriseramte Esbjerg.

Mesterskabet ser ud til at være tabt for OB.

Det erkender træner Lars Olsen, efter at han mandag så sit hold spille 0-0 hjemme mod kriseramte Esbjerg, så Odense-holdet nu har seks point op til FC København på SAS Ligaens førsteplads.

- Det ser meget svært ud nu, hvis vi snakker om førstepladsen. FCK har et hul på seks point, og vi skal ikke møde dem mere, så vi er ikke længere selv herrer over situationen, siger Lars Olsen.

Samtidig er OB's målscore markant ringere end de københavnske titelrivalers, og med otte runder igen skal der ske små mirakler for fynboerne.

- Vi er afhængige af andre resultater, og derfor nytter det ikke noget at snakke om guld. Vi er nødt til bare at snakke om den næste kamp, forsøge at vinde den og så derefter se på, hvordan stillingen ser ud, siger Lars Olsen.

Efter den uafgjorte kamp mod Esbjerg forlod OB-spillerne Fionia Park til lyden af en massiv pibekoncert akkompagneret af et taktfast råb:

- Olsen raus. Olsen raus, skreg OB-fansene.

Men det tager Lars Olsen roligt.

- Tilskuere piber jo, når man sætter point til. Sådan er det. Men det er da ikke sjovt ikke at vinde - især ikke på hjemmebane. Jeg har gjort meget ud af, at hjemmebanen skal være som et fort, og det har det også været i mere end et år. På det sidste er det bare faldet lidt, siger OB-træneren.