I det fynske folks tjeneste

Lasse Norman i spids: Par nummer 7 cykler sig tilbage i toppen

Fynske Lasse Norman Hansen er sammen med makkeren Michael Mørkøv tilbage i front af klassementet ved seksdagesløbet i Ballerup.

Foto: Martin Sylvest / Scanpix

Publikumsfavoritten ved seksdagesløbet i Ballerup, par nummer 7, er tilbage på førstepladsen i klassementet i det traditionsrige cykelløb.

Det er en realitet efter søndagens løb, hvor parret - der består af Katusha-stjernen Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen fra Faaborg - erobrede placeringen som nummer et fra det belgiske par bestående af Kenny De Ketele og Moreno De Pauw.

Par nummer 7 blev nummer fire i søndag aftens jagt, og dermed sikrede Mørkøv og Norman sig en bonusomgang ved at runde 200 point.

Det var nok til at gå forbi belgierne og igen indtage førstepladsen i det samlede klassement.

Og Michael Mørkøv er godt tilfreds med søndagens resultat:

- Vi forsøgte at spare lidt på kræfterne for at være klar til de sidste dage. Men så udviklede det jo sig helt perfekt med den bonusomgang.

- Nu skal vi lige regne på, om vi kan opnå endnu en bonusomgang, eller om vi skal ud at erobre en omgang mere, siger Mørkøv i en pressemeddelelse.

Par nummer 9 med Jesper Mørkøv og Marc Hester vandt søndagens jagt.

Cykelløbet fortsætter mandag med den såkaldte handicapjagt, hvor hvert par tildeles handicapomgange ud fra deres styrkeforhold.

Seksdagesløbet i Ballerup Super Arena slutter tirsdag.