Lastbil ramte jernbanebro ved Zoo

Al trafik på Sønder Boulevard i Odense blev tirsdag eftermiddag spærret, da en lastbil ramte jernbanebroen over Sønder Boulevard. Lastbilen med en stor container væltede ved sammenstødet og vejen blev totalt lukket. Ingen personer kom alvorligt til skade.

-

Al trafik på Sønder Boulevard i Odense blev tirsdag eftermiddag spærret, da en lastbil ramte jernbanebroen over Sønder Boulevard. Lastbilen med en stor container væltede ved sammenstødet og vejen blev totalt lukket. Ingen personer kom alvorligt til skade.

Containeren på lastbilen ramte med højre hjørne broen klokken 13.23 tirsdag eftermiddag. Sammenstødet med den robuste bro fik det store lastvognstog til at vælte. Chaufføren blev kort efter kørt på sygehuset, men politiets vurdering lød på, at han ikke kom alvorligt tilskade ved ulykken.

Sammenstødet betød at Sønder Boulevard blev helt spærret og politiet har bedt hjemmeværnet om assistance til at lede trafikken af andre veje.

Klokken halv tre var Falck og politi færdig med oprydningen, og Sønder Boulevard blev genåbnet for trafik.

Det er ikke første gang, at jernbanebroen over viadukten ved Odense Zoo bliver påkørt. I november 2000 blev broen ramt af en lastbil med en kranvogn på ladet.