I det fynske folks tjeneste

Lekic til ny undersøgelse: 100 procent spilleklar

[size=3]Rajko Lekic er tirsdag morgen blevet tjekket af en af Danmarks førende sportslæger. Operation er overflødig, skriver fodboldmagasinet Forza.dk. Lekic håber, at der stadig er en plads til ham hos OB.[/size]

Rajko Lekic var meget tæt på et skifte til OB, men blev fravalgt pga. en gammel knæskade.

Flere lægers bedømmelse

Da spilleren var til lægetjek i OB for et par uger siden, kunne de fynske læger ikke godkende spillerens fysik. En gammel knæskade bekymrede dem så meget, at de anbefalede en operation, hvilket fik OB-ledelsen til at trække følehornene og den ellers færdige kontrakt tilbage.

Hjemme i Spanien viste Xerez-lægens undersøgelse, at der ikke var grund til at foretage et operativt indgreb, og det fik Rajko Lekic til at opsøge en neutral læge for at få det endelige svar.

Ingen skjulte skader

- Jeg var til scanning og fik at vide, at jeg ikke skal opereres, men at jeg er 100 procent klar til at spille igen. Vi ville have en tredje vurdering af en neutral læge, og det har vi nu fået. Heldigvis var den positiv, og jeg er meget, meget glad, siger Rajko Lekic til forza.dk.

- Nu er jeg ovenpå igen. Jeg skal bare løbetræne og se at komme i form, for jeg har ikke lavet noget i 10 dage, og det kan godt mærkes. Nu skal mine agenter og jeg have gang i arbejdet med at finde en ny klub, og det kunne måske være meget godt at starte lidt forfra i Danmark og prøve at få scoret en masse mål, siger Rajko Lekic, der stadig ser OB som en attraktiv klub.

- Det var OB, der havde det mest interessante tilbud dengang, og jeg tror stadig, at OB vil passe mig godt, siger Rajko Lekic.