I det fynske folks tjeneste

Let at købe narko i landsbyer

Narko er lige så udbredt i de små landsbyer, som i byer som Odense og Svendborg. Det bekræfter SSP-medarbejdere og politifolk.

04:28

02:03

03:21

Narko er lige så udbredt i de små landsbyer, som i byer som Odense og Svendborg. Det bekræfter SSP-medarbejdere og politifolk.

1 af 4

For halvanden måned siden døde den 15-årige Jasmin i et hus i Flemløse.

Hun døde af kulilteforgiftning, men havde også - sammen med sin 14-årige veninde - fået amfetamin af den 48-årige mand, der bor i huset. Manden risikerer op til 16 års fængsel.

Ifølge de fynske SSP-konsulenter er det ikke overraskende at Jasmin Leschøtt døde i en lille landsby som Flemløse. Stoffer er nemlig lige så udbredt i de små landsbyer som i for eksempel Odense og Svendborg.

Så let er det

TV 2/Fyn har undersøget, hvor nemt det er at finde narko i små landsbyer.

Udgangspunktet er byer på under tusind indbyggere præcis som Flemløse. Vi udvalgte Morud, Rynkeby, Gudbjerg og Refsvindinge.

Undersøgelsen gav følgende resultat:

I Rynkeby tog det 54 minutter og 23 sekunder før vi fandt en, der kunne fortælle, hvor i byen man kunne købe Hash og andre stoffer.

I Gudbjerg tog det mig 33 minutter og 51 sekunder.

I Refsvindinge 14 minutter og 12 sekunder inden vi vidste, hvor i Ørbæk man kunne købe Hash.

I Morud gik det stærkt, med 4 minutter og 41 sekunder før TV2/FYNs reporter vidste, hvem han kunne købe hash og andre stoffer af i den nærliggende lille by Bredbjerg.