I det fynske folks tjeneste

Liberal Alliance på skolebænken

Nogle siger på tirsdag, mens andre siger det først bliver om et halvt år. Uanset hvad er Liberal Alliance klar til det folketingsvalg, der bliver partiets manddomsprøve. Lørdag havde partiets ungdomsafdeling på Fyn inviteret til Liberal Skole på Svendborg Gymnasium for at forberede til valget.

01:28

1 af 2

En af lørdagens oplægsholdere var en af partiets folketingskandidater på Fyn, Thomas Gulløv Longhi, og han skulle ruste de unge medlemmer til at blive bedre i at føre valgkamp på internettet.

- Liberal Alliances ungdom skal trænes i at bruge de sociale medier, i forhold til ikke kun at kommunikere med dem vi kender i forvejen, men i forhold til at kunne bygge bro og komme ud nogle andre steder med vores budskaber, siger Thomas Gulløv Longhi til TV2/Fyn.

Udover valgtræning så var skoledagen også en måde for ungdomsmedlemmerne at lære at kende hinanden bedre - som også vil være til nytte, når valget bliver udskrevet.

- Vi er stadig meget unge og meget nye indenfor politik som sådan, så der skal noget lim til, når der bliver trykket på den store valgknap. Så  har vi har noget samlingskraft at stå i mod med, når vi skal ud og hænge i alle lygtepælene, siger formand for Liberal Alliance Ungdom på Fyn, Lars Henrik Skov Jensen.