I det fynske folks tjeneste

Lindegaard kan sikre United mesterskabet

Anders Lindegaard får muligvis chancen i kampen mod Blackburn, der kan sikre Manchester United mesterskabet.

Den danske målmand Anders Lindegaard får muligvis chancen for at være med til at sikre Manchester United mesterskabet, når klubben lørdag møder Blackburn Rovers.

Manchester-manager Alex Ferguson har nemlig valgt at give 40-årige Edwin van der Sar en pause for at sikre sig, at hollænderen er klar til Champions League-finalen mod FC Barcelona den 28. maj.

- Han har spillet alle kampe indtil nu, og nu har vi muligheden for at give ham en pause, siger Alex Ferguson.

Den disposition åbner op for, at Lindegaard får en plads i Uniteds startopstilling, selvom polske Tomasz Kuszczak må anses som favorit til at tage pladsen i Uniteds mål.

Lindegaard har nemlig indtil for nylig været ude med en skade, og derfor er det tvivlsomt, at Ferguson finder ham klar til at præstere i Premier League.

Blot et enkelt point i kampen mod Blackburn vil sikre Manchester United klubbens 19. mesterskab og dermed slå Liverpools mangeårige rekord på flest mesterskabstitler.

Hvis det ikke lykkes at få point med hjem til Old Trafford i lørdagens kamp, kan mesterskabet alligevel havne i Manchester dagen efter, hvis Chelsea ikke får alle tre point mod Newcastle.