I det fynske folks tjeneste

Lindegaard lukker og slukker i United

Landsholdsmålmand Anders Lindegaard vil vise granithård arbejdsmoral på sin første arbejdsdag i Manchester.

Den danske landsholdsmålmand, Anders Lindegaard, har første arbejdsdag i Manchester United torsdag, og hans holdkammerater og trænere skulle gerne forstå helt fra start, at det ikke er tilfældigt, at fynboen er ankommet.

- Jeg skal være første mand på træningsanlægget og den sidste, der går hjem. Jeg vil vise, at jeg brænder for det her og har ambitioner om at blive førsteholdsmålmand, siger Anders Lindegaard til B.T.

Den 26-årige fynbo er meget fokuseret på at få bragt styr på rammerne i det nye liv i England, så han kan være klar til at gribe den store chance, når den kommer.

- Inden nytår skal alt være på plads. Bil, bolig og jeg skal vide, hvor jeg kan købe ind. Jeg havde ambitioner i OB, i Aalesund og jeg har også ambitioner om at tage chancen i Manchester United, siger den danske landsholdsmålmand.

Først skal den 40-årige hollænder Edwin van der Sar dog forlade sin post mellem stængerne i Manchester Uniteds mål.

Dagens træning i Manchester bliver noget andet end Aalesunds og OB's træningsanlæg.

- Jeg har faktisk været Manchester United-fan, siden jeg var fire år. Det er gået i arv fra min far, men jeg har aldrig været på Old Trafford og kun set det på tv. Jeg glæder mig så meget til at se det rigtigt, siger Anders Lindegaard.