Line Jørgensen overstrålede alle

Kampens helt store oplevelse i EM-kvalifikationskampen mod Tyrkiet var unge Line Jørgensen, der gik uimponeret til værks og blev dansk topscorer med syv mål.

Den blot 18-årige Line Jørgensen var Danmarks bedste spiller i kvindelandsholdets 24-25-nederlag til Tyrkiet i EM-kvalifikationsturneringen. En solid indsats i forsvaret i direkte duel med hjemmeholdets største stjerne Yeliz Özel blev krydret med syv mål.

Den personlige succes kunne dog ikke få den unge GOG-spiller til at glæde sig bare lidt over kampen.

- Det gik tilfredsstillende, men det kunne sagtens have været bedre. Jeg kunne have dækket bedre op og scoret flere mål. Måske taget andre beslutninger undervejs. Vi var jo taget herned for at vinde, så jeg er bare irriteret lige nu, sagde Line Jørgensen i minutterne efter kampen var slut.

Trods nederlaget var hun fortrøstningsfuld med hensyn til returkampen fredag i Århus, som skal vindes, for at Danmark kommer til EM.

- Vi skal helt klart vinde i Århus med mere end to. Det er helt sikkert, og det tror jeg også vi gør, sagde Line Jørgensen, der også i den kamp kan gå hen og få en nøglerolle i det danske angrebsspil.