I det fynske folks tjeneste

Livsfarlig situation på motorvejen

Det kunne være gået helt galt, da en meget farlig situation fredag morgen pludselig opstod midt i myldretiden på motorvejen på Vestfyn. Klokken 7.52 fik Odense Politi nemlig flere opkald om, at der lå to store ting på strækningen.

-


To større ting blev tabt midt på motorvejen på Vestfyn.

Det kunne være gået helt galt, da en meget farlig situation fredag morgen pludselig opstod midt i myldretiden på motorvejen på Vestfyn.

Klokken 7.52 fik Odense Politi nemlig flere opkald om, at der lå to store ting på strækningen. En lastbil havde tabt en grab til en rendegraver, der lå midt i indersporet tæt ved rastepladsen ved Ålsbo. Og samtidig med det var en større metalskuffe faldet af siden på en anden lastbil ved afkørsel 55. Den lå også i midten af indersporet.

- Det var rigtig, rigtig farligt. Både for bilister men også for de motorcyklister, der i øjebilkket er ude at køre i det gode vejr. Havde de kørt ind i en af de to ting, var det gået galt, fortæller vagthavende ved Odense Politi, Jesper Munch til TV 2/Fyn. Han oplyser samtidig, at det er sjældent, at de får henvendelser om den slags episoder.

Politiet kontaktede med det samme Falck, der hurtigt fik fjernet de farlige ting fra kørebanen.