Lokalopgør vundet af de røde

Nerverne sad uden på fodboldtrøjerne, da B 1913 og B 1909 i går spillede lokalopgør i Odense. Flere gange kom det til sammenstød mellem spillerne - og de to Odense hold havde meget mere end æren at slås for.

-

For med et nederlag ville B1909 blive sendt ned i 2. division. Med en sejr ville B1913 kunne distancere sig fra de andre bundhold og sikre sig endnu en sæson i fodboldens næstbedste række.

Lars Damsbo scorede det første mål for B 1913 i 1. halvleg. Han sendte dermed de rødblusede niere ned i 2. division. Men en opsang til spillerne fra B 1909 hjalp.

Inden for 20 minutter udligner først Morten Panduro til 1-1. og fem minutter senere bliver det til 2-1 ved Mads Jensen. Kort efter signerer samme Mads Jensen endnu et mål til 3- 1 til B1909.

B1913 får et trøstemål kort før tid til stillingen 2-3. Men selvom de forsøger når de ikke at indhente dagens rødblusede sejrherrer.

B 1909 har endnu et meget spinkelt håb om at forblive i 1. division. B 1913 er med nederlaget kommet alvorligt tæt på en nedrykningsplads.