I det fynske folks tjeneste

Louise Ørnstedt vender hjem

Svømmetalentet Louise Ørnstedt flytter efter et ophold i Australien ind på elitecentret i Farum. Hendes skulder skal igennem et længere genoptræningsforløb.

Der var et stykke ned til hendes danske og nordiske rekorder, da Louise Ørnstedt for nogle uger siden deltog i VM i svømning i australske Melbourne. Og der kommer givetvis til at gå noget tid, inden fynboen igen kommer derned, hvor der er medaljer i vente ved de store internationale mesterskaber.

Selv om hun netop er vendt hjem for at træne på svømmeunionens elitecentret i Farum, driller den skulder, der har voldt hende smerter hele året. Et længere genoptræningsforløb venter, inden svømmetræningen kan intensiveres.

- Det er lidt paradoksalt, at jeg i det øjeblik, hvor jeg føler mig klar til at gå i vandet for fuld kraft igen, får besked på at svømme med armene ned langs siden. Jeg har aldrig været skadet i længere tid på den her måde, men nu fokuserer jeg hundrede procent på at komme i orden igen, og så må vi se, hvor lang tid det kommer til at tage, siger Ørnstedt.