Luftrummet indtaget i kampen om kommunesammenlægning

\"STEM NEJ\" og \"JA - TIL ÆRØS FREMTID\". To kæmpe bannere, på henholdsvis 14 og 20 meter og med to meter høje bogstaver spændt efter et fly. Der bliver taget utraditionelle metoder i brug ved afstemningen om kommunesammenlægning på Ærø.

-

\"STEM NEJ\" og \"JA - TIL ÆRØS FREMTID\". To kæmpe bannere, på henholdsvis 14 og 20 meter og med to meter høje bogstaver spændt efter et fly. Der bliver taget utraditionelle metoder i brug ved afstemningen om kommunesammenlægning på Ærø.

I søndags blev Ærøs lokale luftfartsselskab Starling Air bestilt til at flyve Ærø rundt med et NEJ-banner. Efter den rundtur fik Starling Air straks en ny henveldelse fra en gruppe, der ville have et JA-banner i luften. Det skulle have fløjet mandag, men måtte udsættes til tirsdag på grund af blæsevejret.

\"Det er da meget pudsigt, at folk vil bruge os til dette formål, og vi er glade for at der er gang i forretningen,\" fortæller Mette Nordquist fra Starling Air, der på spørgsmålet om flyselskabets egen holdning til sammenlægning, siger:
\"Selvfølgelig har vi selv en holdning, men det vedkommer jo sådan set ikke vores forretning.\"