I det fynske folks tjeneste

Mads Junker bejler til OB: Ingen kommentar

Den danske Roda-angriber Mads Junker er lun på tanken om at spille i superligaklubben OB, siger han.

BT mener at vide, at OB er interesseret i Mads Junker, men sportsdirektør Poul Hansen vil hverken bekræfte eller afkræfte den sag.

Hvis fodboldspilleren Mads Junker skal gøre comeback til Superligaen, så ved han godt, hvor han vil spille.

- OB er selvfølgelig en af de mest attraktive klubber, hvis jeg skal hjem og spille i Superligaen igen, siger Mads Junker til B.T.

Avisen mener at vide, at OB er interesseret i Mads Junker, men sportsdirektør Poul Hansen vil hverken bekræfte eller afkræfte den sag.

- Ingen kommentarer, siger Poul Hansen.

Det samme svarer Mads Junker på spørgsmålet, om der er konkrete planer.

- Ingen kommentarer, siger Mads Junker.

Den danske angriber spiller i øjeblikket i hollandske Roda, hvor han sidste sæson var tæt på at erobre topscorertitlen i Æresdivisionen.

Men selvom Roda har været en stor opblomstring for Mads Junker, der tidligere har haft både opture og nedture i den hjemliga liga, er han klar til at prøve lykken i det fynske.

- Det er en ambitiøs klub, der vil spille med i toppen, og det ville virkelig være en interessant mulighed for mig. Det tæller også, at jeg igen ville kunne spille sammen med Morten Skoubo, som jeg spillede fortrinligt sammen med i Roda, siger Mads Junker.

Mads Junker har kun scoret tre mål for Roda i denne sæson, mens han scorede over 40 mål i de to foregående.

- Der er ikke så mange klubber i Superligaen, der vil kunne lokke mig væk fra Roda. Jeg har det godt her, hvor jeg er anfører og har en høj status i klubben. Jeg ved, at Roda gerne vil forlænge med mig, men jeg ser lige tiden an, siger Junker.