I det fynske folks tjeneste

Mæglernes egen boligavis udvider til Fyn og Jylland

Konkurrencen på boligannoncer udvides nu til Fyn, Østjylland og Nordjylland, hvor ejendomsmægler-branchens egen boligavis kommer på gaden 15. februar.

Ejendomsmæglernes egen boligavis "Boligmarkedet" er på knap fire måneder blevet en så stor succes i hovedstadsområdet at avisen nu også skal udkomme på Fyn og i Øst- og Nordjylland.

Desuden kommer det øvrige Sjælland, Lolland og Falster i en testperiode med i hovedstadsområdets udgaver af "Boligmarkedet", der kom til verden som et samarbejde mellem Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og Nyhedsavisen.

Og ifølge bladet Ejendomsmægleren har boligavisen i hovedstadsområdet, hvor den udkommer hver 14. dag i to versioner - "lejligheder" og "villaer" - i et oplag på hver 40.000 eksemplarer, levet op til mæglernes forventning.

Ifølge bladet har den nye boligavis betydet at annoncepriserne stille og roligt daler hos de aviser, der traditionelt har siddet på annoncemarkedet, samtidig med at "Boligmarkedet" indeholder flere annoncesider end først antaget.

Entréen på Fyn og i Jylland sker den 15. februar, hvor boligavisen efter planen skal udkomme i 25.000 eksemplarer på Fyn samt 20.000 eksemplarer i henholdsvis Nordjylland og Østjylland.