I det fynske folks tjeneste

To mænd fængslet for drab på bedrager

Politiet har fået varetægtsfængslet to mænd, der sigtes for drab på Henrik Hauberg Madsen, der forsvandt fra sommerhus

Henrik Hauberg Madsen har tidligere været involveret i flere svindelsager på Fyn.

14 dage i isolation

To mænd, der sigtes for at have dræbt den svindeldømte 40-årige Henrik Madsen, er ved Retten i Næstved blevet varetægtsfængslet i hver fire uger. De første 14 dage skal de sidde i isolation.

Mændene blev fremstillet for lukkede døre, derfor er det sparsomt med oplysninger om sagen. Dog kom det frem, at de to mænd nægter sig skyldige.

Sparsomt med oplysninger

- Retten har vurderet vores materiale. Nu resterer der meget yderligere efterforskning. Så må vi se, hvordan det falder ud, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to varetægtsfængslede på 40 og 46 år sigtes for i fællesskab at have aftalt og udført drabet på Henrik Madsen og bagefter skaffet liget af vejen.

Politiet har indtil videre ikke oplyst detaljer om, hvordan forbrydelsen i givet fald er sket.

Savnet siden november

Henrik Madsen har været savnet, siden han den 11. november sidste år forlod en af Dansk Folkeferies feriehytter på Enø Kystvej i Karrebæksminde ved Næstved.

Her boede han sammen med sin samlever, der har oplyst, at Henrik Madsen forlod hytten efter et skænderi.

tidligere dømt for svindel

Både Henrik Madsen og samleveren er tiltalt i en straffesag om bedrageri for cirka 10 millioner kroner gennem nogle cateringfirmaer samt for trusler og brandstiftelse.

Henrik Madsen blev i 2009 dømt for svindel for 6,2 millioner kroner gennem et rengøringsfirma. Den sag er anket til landsretten.

Da den dømte forretningsmand havde været forsvundet i syv måneder udsendte politiet tidligere på måneden en efterlysning og bad offentligheden om hjælp til at finde ham.