Maja Jager fortsætter storspil: Pilen peger på medalje

Maja Jager er klar til semifinalen ved European Games efter en sikker sejr over ukraineren Lidiia Sichenikova.

Den danske bueskytte Maja Jager bliver ved med at imponere ved European Games, hvor hun søndag nåede helt frem til semifinalen.

Det skete med en overbevisende sejr på 7-1 over ukraineren Lidiia Sichenikova, som ikke blev levnet en reel chance i hele kampen.

Efter uafgjort 1-1 i første sæt vandt Maja Jager de næste tre sæt med 2-0 efter sikre pile i centrum af skiven.

Mens Maja Jager præsterede at ramme fem 10'ere i kvartfinalen, så lykkedes det kun ukraineren at ramme midten en enkelt gang.

Tidligere søndag vandt Maja Jager over franske Berengere Schuh på 6-4, og den sejr faldt først på den sidste pil.

Her præsterede Maja Jager at sætte en pil i centrum til 10 point, mens Berengere Schuh kun formåede at lave 8 point, og så var den danske sejr hjemme.

Tidligere i kampen havde Maja Jager vist usikkert spil, og der var hele tiden spænding om resultatet.

Maja Jager kom dog bedst fra start og snuppede en 2-0-føring efter første sæt. Men i andet sæt svarede Berengere Schuh igen og udlignede til 2-2.

I tredje sæt missede Maja Jager en gylden mulighed for at bringe sig foran med 4-2, da danskeren kun præsterede en 7'er i tredje forsøg. Og Berengere Schuh fik derfor udlignet med en 10'er, så stillingen var 3-3.

Kampen var yderst jævnbyrdig på dette tidspunkt, og også fjerde sæt endte uafgjort, og så skulle det hele afgøres i femte og sidste sæt.

Maja Jager indledte med en 9'er og en 8'er, inden danskeren på sin sidst pil fik sat den afgørende 10'er, som Berengere Schuh ikke kunne matche.

Den danske verdensmester fra 2013 skal i semifinalen møde spanske Alicia Marin.