Mål-Eriksen: Kunne ikke ønske en bedre start på året

Christian Eriksen var tilfreds med både indsatsen og resultatet i Tottenhams udesejr over Manchester United.

På årets første dag overraskede Christian Eriksen og Tottenham ved at besejre Manchester United 2-1 på udebane.

Eriksen var med en assist og en scoring en af hovedarkitekterne bag sejren, og danskeren var selvsagt meget tilfreds med begyndelsen på 2014.

- Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på det nye år end et mål, et oplæg og en sejr på Old Trafford.

- Jeg er meget glad for sejren, og når man scorer, så er det en endnu bedre følelse. Det bliver forhåbentlig et rigtig godt år for os, siger Christian Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

I første halvleg snød danskeren en United-spiller med en skudfinte på kanten af feltet, før han sendte et perfekt indlæg ind til angriberen Emmanuel Adebayor, der sikkert pandede bolden i nettet.

Efter 66 minutters spil var det så danskeren selv, der scorede, da han kom først på et afrettet indlæg og lavede et sjældent hovedstødsmål til 2-0.

- Vi spillede ikke godt i første halvleg, så følelserne var meget blandede i pausen. Vi blev nødt til at fortsætte, for vi vidste, at alt kan ske på Old Trafford.

- Vi kom på 2-0, de svarede tilbage, men vi holdt fast. Vi behøvede tre point, og det er fantastisk for selvtilliden at fortsætte den gode stime, siger Eriksen.

Tottenham har vundet tre ud af de fire kampe, siden Tim Sherwood overtog managerposten fra fyrede André Villas-Boas.

Målet mod Manchester United var Christian Eriksens andet Premier League-mål. Det første faldt anden juledag, hvor kreatøren scorede direkte på frispark mod West Bromwich.

Eriksens mål var afslutningen på en formidabel danskerdag i Premier League. Tidligere onsdag havde Daniel Agger og Nicklas Bendtner scoret for henholdsvis Liverpool og Arsenal.