I det fynske folks tjeneste

Mand blev slæbt 100 meter efter en bil

En 24-årig mand blev trukket hen ad asfalten, da et reb, der hang ud af en trailer, greb fat i baghjulet på mandens cykel.

24-årige Nicky Nancke fra Odense blev blev slæbt efter en bil med trailer, fordi et tov hang ud fra traileren og snoede sig fast om hans cykel og ben.

Nicky Nancke fra Odense var på vej hjem fra arbejde tirsdag eftermiddag, da han blev overhalet af en bil med trailer på Ansgarsgade. Ud fra traileren hang et cirka ti meter langt reb. 

I lyskrydset ved Filosofgangen og Søndre Boulevard ville Nicky Nancke køre op på siden af bilen for at gøre opmærksom på rebet. Han vinkede til føreren for at fange hans opmærksomhed, men i det samme svingede rebet ind og greb fat i cyklens baghjul. 

Cyklisten væltede og samtidigt viklede rebet sig rundt om hans ben, så han blev 'bundet' fast til cyklen. I det samme drejede bilisten til højre ad Søndre Boulevard. 

- Jeg blev slæbt efter bilen, der svingede over i overhalingsbanen, og jeg ramte kantsten og buske i midterrabatten, fortæller den 24-årige Nicky Nancke til Tv2/Fyn.

- Jeg når at blive slæbt 50-100 meter, før jeg får råbt højt nok til, at han hører mig og flere forbipasserende får vinket og råbt efter ham, så han standser, forklarer han. 

Cyklisten slap med et brækket håndled, en mindre hjernerystelse og små knubs.