I det fynske folks tjeneste

Mand fængslet i Laila-sagen

En 44-årig mand blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet i 4 uger sigtet for drabet på den 32-årige Laila Christensen fra Korup. Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, og der er nedlagt navne- og referatforbud i sagen.

-

En 44-årig mand blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet i 4 uger sigtet for drabet på den 32-årige Laila Christensen fra Korup. Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, og der er nedlagt navne- og referatforbud i sagen

Den 44-årige mand har tidligere været anholdt i sagen, men blev løsladt efter tre dage, da et vidne i sagen ikke kunne genkende ham, som den mand, der fulgtes med Laila Christensen.

Men fredag fik anklagemyndigheden overbevist dommeren om, at der er beviser nok til at få manden varetægtsfængslet i 4 uger. Dommeren nedlagde både navne og referatforbud i sagen, da politiet ikke ønsker at eventuelle vidner skal påvirkes gennem pressen.

Laila Christensen blev fundet myrdet i sin lejlighed i Korup 6. august i år. Først efter en obduktion stod det klart at hun var blevet kvalt.

Trods omfattende efterforskning og afhøring af mange hundrede vidner og naboer er politiet hidtil ikke kommet nærmere en opklaring.  Dagens varetægtsfængsling er det hidtil største gennembrud i sagen.

Den 44-årige mands forsvarer, Morten Krarup, kærede øjevblikkeligt, varetægtsfængslingen til landsretten.