Mand hængte sig på hovedgaden

En 20-årig mand fra Odense hængte sig søndag aften i en lygtepæl på hovedgaden nord for Odense. Manden blev opdaget af en tilfældig forbipasserende, som hurtigt skar ham ned fra lygtepælen. Manden er stadig ikke kommet til bevidsthed og er nu indlagt på Odense Universetshospital.

-

En 20-årig mand fra Odense hængte sig søndag aften i en lygtepæl nord for Odense. Manden blev opdaget af en tilfældig forbipasserende, som hurtigt skar ham ned fra lygtepælen. Manden, der er psykisk syg, er stadig ikke kommet til bevidsthed og er nu indlagt på Odense Universetshospital.


Den 20-årige mand havde været på værtshus med sin mor. Da manden insisterede på at køre bil hjem, blev han uvenner med sin mor, og truede hende med at tage livet af sig.


Kravlede op i lygtepæl
I krydset Otterupvej/Strandlykkevej forsøgte den unge mand at gøre alvor af sin trussel. Han kravlede op i en lygtepæl, og forsøgte at hænge sig selv. Men kl. 22 blev han fundet af en tilfældig forbipasserende mand, der resolut skar ham ned og tilkaldte politi og ambulance.


Da politiet ankom blev det konstateret, at manden stadig var i live. Han er nu indlagt på Odense Universitetshospital, men er stadig bevidstløs.


Politiet ved endnu ikke om manden har taget alvorligt skade af selvmordsforsøget. Han har tidligere været til behandling på sygehuset for en psykisk sygdom.