Mand mishandlet i lejlighed

Politiet i Odense måtte onsdag eftermiddag rykke ud til en voldsom forbrydelse. En 29-årig mand var i sin lejlighed blevet groft mishandlet af to andre mænd. Den 29-årige var blevet slået og sparket adskillige gange på kroppen og i hovedet. Derefter havde de to gerningsmænd pudset en pitbull på offeret, som blev bidt flere steder.

-

Politiet i Odense måtte onsdag eftermiddag rykke ud til en voldsom forbrydelse.
En 29-årig mand var i sin lejlighed blevet groft mishandlet af to andre mænd. Den 29-årige var blevet slået og sparket adskillige gange på kroppen og i hovedet. Derefter havde de to gerningsmænd pudset en pitbull på offeret, som blev bidt flere steder.

I følge politiet opsøgte de to de gerningsmænd, på henholdsvis 32 og 28, den 29-årige i hans lejlighed i Egeparken i Odense. Angiveligt skyldte offeret 1.000 kroner til den ene gerningsmand. Men da han ikke kunne betale, blev han overdænget med slag, spark og hundebid.

Straffeaktion
Et vidne i lejligheden tilkaldte politiet, som betegner episoden som en straffeaktion. 

Offeret blev straks kørt til skadestuen i Odense, hvor han blev behandlet for sine skader. Han ligger fortsat til observation for brud og kvæstelser, men intet tyder foreløbigt på varige mén.

Da politiet dukkede op i lejligheden var de to mænd forsvundet. De blev dog anholdt natten til torsdag, og vil i løbet af torsdagen blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om fire ugers varetægtsfængsling. Begge sigtet for grov vold. Den ene af mændene har i forvejen flere voldsdomme bag sig.

Pitbull\'en, der blev anvendt som våben vil højest sandsynligt blive aflivet.