Mand varetægtsfængslet for dødstrusler

En 21-årig iraner blev torsdag middag varetægtsfængslet for 18 dage sigtet for vold og dødstrusler mod sin 18-årige søster. Manden nægter sig skyldig.

-

En 22-årig iraner blev torsdag middag varetægtsfængslet for 18 dage sigtet for vold og dødstrusler mod sin 18-årige søster. Manden nægter sig skyldig.


I følge politiet har manden truet og slået sin søster, fordi hun ikke ønsker at gifte sig med den mand familien har fundet til hende.


Broreren fremsatte angiveligt truslerne mod sin søster tirsdag aften. Pigen blev samlet op i Vollsmose, hvor hun har søgt tilflugt på en institution. Broreren skulle have kørt rundt med søsteren i en time, og udsat hende for vold og dødstrusler. 


Manden nægtede alt
I grundlovsforhøret torsdag nægtede manden ikke at han kørte en tur med sin søster, men han afviste at have begået vold eller fremsat trusler.


Men dommeren valgte altså at varetægtsfængsle manden indtil 25. februar.


Pigen flyttede i sidste uge  fra sin familie i Skt. Klemens, fordi hun modsætter sig et giftemål med den mand, som familien har udpeget.


Parallel til svensk sag
Truslerne og volden blev tirsdag aften anmeldt til Odense Politi, som ser med stor alvor på sagen.


For få uger siden blev en kurdisk pige i Sverige myrdet af sin far, da hun ikke ønskede at gifte sig med familiens udkårne.