I det fynske folks tjeneste

Mange henvendelser i skudsag

Politiet ved stadig ikke, hvem der skød efter et AK-81-medlem og en anden mand søndag aften på Nyborgvej i Odense.

Politiet jagter stadig de to gerningsmænd.

Lederen af efterforskningen i sagen, vicepolitikommissær Jack Liedecke, siger til TV 2/FYN, at politiet har fået en del henvendelser fra vidner i sagen, men at det ikke har ført til nogen anholdelser.
- Men vi har nogle ting, vi skal have prøvet af, forklarer han.

Skyderiet fandt sted, da to unge mænd på en scooter søndag aften ved 19-tiden stoppede ud for Nyborgvej 90 i Odense. Kort efter affyrede de omkring otte skud mod to andre mænd, der stod udenfor opgangen. Ingen blev ramt af skuddene, og de to mænd, der blev beskudt, flygtede ind i en opgang.

Politiet tror, at skyderiet kan være en del af den verserende konflikt mellem rockere og indvandrere - blandt andet fordi den ene person, der blev skudt efter, er medlem af Hells Angels-støttegruppen AK 81.

Han har ikke ønsket at hjælpe politiet med opklaringen af sagen. Politiet har en formodning om, hvem den anden mand, der blev beskudt, er.

Netop på grund af den verserende konflikt kan der være frygt for en gengældelsesaktion, og derfor vil politiet nu holde et ekstra vågent øje med særlige steder i Odense, hvor visse grupperinger hører til.

- Vores politiberedskab er blevet briefet om, at de skal være oppe på dupperne, og at deres opmærksomhed skal være skærpet, siger Jack Liedecke til TV 2/FYN.